Foto: Kookstudio Herman Maessen
Stel uw eigen tapasbuffet samen en zoek de lekkerste tapas uit.
(koude gerechtjes) Vanaf 10 personen.
Heeft u advies nodig, bel ons gerust.
1 Verse zalm, pancetta en basilicum pasta € 4,00 p. st.
2 Gerookte palingfilet, blini en gekonfijt zeewier € 4,00 p. st.
3 Twee gegrilde gamba’s, op sushi-komkommer € 3,50 p. st.
4 Gerookte dille zalm op venkel-sinaasappel € 3,50 p. st.
5 Twee coquilles in kruiden-vinaigrette € 4,00 p. st.
6 Zeevruchtensalade met paprika-tomatensalsa € 2,80 p. st.
7 Dungesneden Kalfsfilet met tonijncrème € 3,00 p. st.
8 Spiesje van Maïskip en geroosterde paprika € 2,50 p. st.
9 Spaanse gehaktballetjes met olijven en knoflook € 2,50 p. st.
10 Coppa di Parma gevuld met kruidige mascarpone € 2,90 p. st.
11 Gerookte eendenfilet op rode uien-chutney € 3,00 p. st.
12 Gevulde maïskip met abrikozen en Limb. mosterd € 2,60 p. st.
13 Geroosterde Livar op remoulade-saus € 2,50 p. st.
14 Carpaccio, pecorino en halfgedroogde tomaatjes € 3,50 p. st.
15 Geroosterde stukjes Aziatische kip en sesam-soja € 2,50 p. st.
16 Proeverij van 3 kaassoorten op appelchutney € 3.00 p. st.
17 Spaanse ham, olijvenkaas en spekdadel € 2,90 p. st.
18 Tartaar-forel, gerookte zalm en zeewierkaviaar € 3,00 p. st.
19 Dadels gerold in pancetta (4 stuks) € 1,60 p. st.
20 Lolly van geitenkaas, bieslook en zwarte peper € 2,70 p. st.
21 Vers gebakken brood en kruidenboter € 2,50 p. p.
Zelf een verfijnd tapasbuffet samenstellen,
voor een mooie traktatie.