Foto: Kookstudio Herman Maessen
Buffet vanaf 12 personen
Prijs per persoon € 26,00
Zie ook pagina verhuur en algemene voorwaarden
Koude gerechten:
Zuid Korea Kimchi van komkomer, gember, pepers, rietsuiker, kurkuma en spitskool.
Vietnam
Noedelsalade met pittig gehakt, garnalen en ketoembar.
Thailand Geroosterde rosbief met palmsuiker, sojasaus, pepers, limoen en bosui.
Indonesië
Nobashi-gamba met een zoet kruidige dip van sjalotten en puntpaprika.
Sri lanka
Flensjes-rolletjes gevuld met groenten en pittig gekruid rundvlees.
China
Reepjes roergebakken kip in een marinade van tomaat en gember.
Warme gerechten:
Japan
Stukjes verse visfilets op reepjes groenten in “sweet end sour sauce”.
Maleisië
Tori teriyaki, maïskip uit de wok met Aziatische roerbaksaus.
Jasmijnrijst en gele kokos.
van harte aanbevolen