Culinaire impressie uit Azië

Culi-toppers uit alle Aziatische windstreken

Culinaire impressie uit Azië

Foto: Kookstudio Herman Maessen

 

 

Buffet vanaf 12 personen

Prijs per persoon € 26,00

Zie ook pagina verhuur en algemene voorwaarden

Koude gerechten:

 Zuid Korea                                                                                                                                                                                                                                      Kimchi van komkomer, gember, pepers, rietsuiker, kurkuma en spitskool.                                                                                                                                                                     
Vietnam
Noedelsalade met pittig gehakt, garnalen en ketoembar.

Thailand                                                                                                                                                                                                                                          Geroosterde rosbief met palmsuiker, sojasaus, pepers, limoen en bosui.                   

Indonesië  
Nobashi-gamba met een zoet kruidige dip van sjalotten en puntpaprika.

Sri lanka 
Flensjes-rolletjes gevuld met groenten en pittig gekruid rundvlees.

China 
Reepjes roergebakken kip in een marinade van tomaat en gember.

Warme gerechten:

Japan 
Stukjes verse visfilets op reepjes groenten in “sweet end sour sauce”.

Maleisië  
Tori teriyaki, maïskip uit de wok met Aziatische roerbaksaus.

Jasmijnrijst en gele kokos.

van harte aanbevolen