Foto: Kookstudio Herman Maessen
Buffet vanaf 12 personen
Prijs per persoon € 40,00
Zie ook pagina verhuur en algemene voorwaarden
Koude smaakbeleving:
Dun gesneden kalfsfilet met truffelmayonaise en eendenlever mousseline.
IJsselmeerpaling vers gerookt met limoencrème, zeewier en truffelkaviaar.
Kleine medaillons van Livar met pomodorisalsa en Spaanse ham.
Harmonie van coquilles carpaccio, tex mex garnalen en gesauteerde venkel.
Black tiger gamba’s op saffraan risottosalade met aioli crème.
Transjes verse eendenfilet in sinaasappelolie en roze peper gegaard.
Vers gebakken Focaccia met olijvenpuntjes en gezouten boter Normandie.
Warme smaakbeleving:
Geroosterde lamsbout in een fond van rozemarijn en een vleugje knoflook.
Proeverij van heerlijke vissoorten met een fond van kreeft apart geserveerd.
Verse kriel in olijfolie gegaard met royaal tuinkruiden en zeezout.
De allerfijnste gerechten, een ultieme smaakbeleving.