Desserts sucrés

Desserts sucrés

Foto: Kookstudio Herman Maessen

Stel uw eigen dessertbuffet samen en zoek de lekkerste desserts uit

Zie ook pagina verhuur en algemene voorwaarden

 

 

1. Tiramisu met koffie saus.                                                              € 2,90 p.p.

2. Chocolademousse met karamelsaus.                                       € 3,10 p.p.

3. Citroenmousse met mango saus.                                             € 2,90 p.p.

4. Vanillemousse met zoete kiwisaus.                                          € 2,90 p.p.

5. Verse fruitsalade met grand manier.                                         € 4,20 p.p.

6. Vanille ijs.                                                                                         € 0,90 per bol

7. Kaneel ijs.                                                                                         € 0,90 per bol

8. Fruitijs (citroen, sinaasappel, ananas of Italiaanse kersen.) € 1,35 per bol

Zelf een dessertbuffet samenstellen .

Rijkelijk gegarneerd met slagroom en chocolade garnituur.