Vegetarisch genieten

Wat de natuur voor ons in petto heeft

Vegetarisch genieten

FOTO: thomas fabian

 

Buffet vanaf 12 personen

Prijs per persoon € 20,50

koude gerechten:

In olijfolie gegrilde courgette bedekt met tomaten chutney en roombrie.

Heerlijke taboulé salade met paprika, knoflook sjalot en beukenzwam.

Rolletjes van flensjes gevuld met tonijn, appel en Noorse dillesaus.

Tartaar van gerookte makreel, gerookte zalm en gekonfijt zeewier.

Sandwich van gegrilde aubergine, pomodorie en mozzarella.

Pittige rolletjes van komkommer en rettich gemarineerd in sushi-azijn.

Ravioli-salade met roomkaasvulling en paprika-salsa.

Vers gebakken brood met aioli.

warme gerechten:

Aziatische roerbak gerecht met quorn, paprika, champignons en hoisinsaus.

Verse pasta met een saus van spinazie, blauwschimmel en knoflook.

Een heel gevarieerd vegetarisch buffet,
ook voor niet-vegetariërs culinair genieten.