Foto: Jac Janssen
Buffet vanaf 12 personen Prijs per persoon € 20,50 Aangevuld met aardappels naar keuze of rijst € 22,50 Vleis van het Limburgs kloostervarken gegaard in een badje van olie, mosterd en honing. Duo van geruikte forel, geruikte makreel en een lekkere saus van zure room en appel. Salade van petatte met sjalot, uitjes en krokant gebakken spekjes. Selderiej met tonijn, bosui en abrikozen geweld in Limburgse likeur. Dun gesneden Limburgse sjónk met graskaas en gebakken appelpartjes. Salade van grotchampignons, Maastrichter mosterd en ’n bietje bieslook. Vers gebakken brood met kruuje boter. Malse stukjes fricandeau in een roomsaus, champignons en sjpekskes. Runder braadstuk “ ’t is ein kwestie van geduld”…. Smaakvol buffet, Limburgse gastvrijheid, kleurrijk en rijkelijk… Kaaje gerechte:
Werme vleisgerechte:
zoals we dat in Limburg gewend zijn.