Breugheliaans vermaak

Mooie gerechten van vroeger naar het heden

Breugheliaans vermaak

Foto: Kookstudio Herman Maessen

 

 Buffet vanaf 12 personen

Prijs per persoon € 25,50

Aangevuld met rijst of aardappels naar keuze € 27,50

Koude gerechten:

Verduveld lekker.
Dungesneden kalfsfilet op rucola met een saus van tonijn en kappertjes.

Armelui genot.
Gemarineerde zalm met mosterdsaus en abdijbier.

Oude ambacht.
Plattelandse aardappelsalade met royaal rundvlees en geprakte eisaus.

Vers van de beenhouwer.
Limburgse pastei en botermalse boerenham met gekonfijte sjalottencompote.

Vissersvangst.
Salade met garnalen, tonijn, krab en mierikswortelsaus.

Maïskip op de kling.
Spiesjes met maïskipfilet en een saus van frangelico-likeur.

Zoet seizoen.
Verse fruitsalade met vruchten van het seizoen.

warme gerechten:

Van het volle vuur.
Geroosterde procureur met champignons en sjalotten.

Genot van de kartuizer.
Ambachtelijk gegaard rundvlees in een stroperige saus van appel en sjalot.

Geserveerd met verschillende broodsoorten en kruidenboter.

Verduveld lekker.