Gastronomisch chefs buffet

Gastronomisch chefs buffet

Buffet vanaf 10 personen

Prijs per persoon € 35,00

Een buffet bestaande uit de allerfijnste producten die de natuur ons levert.

Koude gerechten:

Zacht gerookte eendenfilet met eendenlever mousseline.

Rosé gebakken filet van het kalf met een zacht zure crème van tonijn.

Zacht gegaarde lamsbout gearomatiseerd met munt dressing.

Huisbereide graved laks van schotse zalm met Noorse dille saus.

Surf en turf van Carpaccio en black tiger garnalen.

Kleine salade van kreeft, shii-take, half gedroogde tomaten
en olijven.

Oestertjes onder een deken van crème fraiche, zeezout en bieslook.

Vers gebakken Focaccia en Amerikaans pecan brood met gezouten roomboter.

Warme gerechten:

Stoofschotel van eend, sjalotten en rode wijn.

Visproeverij met honing-limoensaus.

Gratin van aardappel met shii-take, grot champignons en oude kaas.