Gastronomisch chefsbuffet

Gastronomisch chefsbuffet

Buffet vanaf 10 personen

Prijs per persoon € 35,00

Een buffet bestaande uit de allerfijnste producten die de natuur ons levert.

Koude gerechten:

Zacht gerookte eendenfilet met eendenlevermousseline.

Rosé gebakken filet van het kalf met een zacht-zure crème van tonijn.

Zacht gegaarde lamsbout gearomatiseerd met muntdressing.

Huisbereide graved laks van schotse zalm met Noorse-dillesaus.

Surf en turf van carpaccio en black-tigergarnalen.

Kleine salade met kreeft, shii-take, half gedroogde tomaten
en olijven.

Oestertjes onder een deken van crème fraîche, zeezout en bieslook.

Warme gerechten:

Stoofschotel van eend, sjalotten en rode wijn.

Visproeverij met honing-limoensaus.

Gratin van aardappel met shii-take, grotchampignons en oude kaas.

Geserveerd met vers gebakken focaccia en Amerikaans pecanbrood met gezouten roomboter.